Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


János vitéz Kolibri 25 - Talákozások január 21-29.

János vitéz Kolibri 25 - Talákozások január 21-29.

9-12 éveseknek ajánljuk
Az előadás időtartama 120 perc, egy szünettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 15:00

Négy különös vándor érkezik a Nyugati pályaudvarra, kosaraikban bábok. Játszani kezdenek, körbe veszik őket a járókelők. A nézelődőket magával ragadja a mese. Megelevenedik a magyar irodalom tündöklő szépségű, szó szerint elhangzó elbeszélő költeménye. Minket is hívnak Petőfi Sándor halhatatlan hősei, Kukorica Jancsi és Iluska, a Francia Királylány és a gonosz mostoha. Vándoroljunk együtt a huszárokkal, győzzük le a zsiványokat, törököket, boszorkányokat, medvét, oroszlánt és a sárkányt! Találjuk meg János vitéz oldalán Tündérországot, ahol minden álmunk valóra válhat!

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!