Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


János Vitéz-Aprószínház

János Vitéz-Aprószínház

Zenés, táncos előadás gyermekeknek és felnőtteknek Petőfi Sándor verses meséje alapján.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 18. vasárnap, 11:00

Az előadás fő szála János Vitéz utazásaira épül. A hős a mű során, különböző világokon keresztül utazik és jut el Tündérországba. Kalandjai során ismeretlen tájakon jár, próbatételekkel néz szembe, eközben a felnőtté válás útját járja be. Kiemelt szerepet kap Magyarország különböző tájainak népművészeti, táncos zenés hagyományainak, archaikus kultúrájának bemutatása: a dél-alföldi vidék mellett többek között Somogy, Mezőség, Székelyföld, Gyimes, Moldva.

A darab eredeti Petőfi Sándor szöveggel, élőzenével, tánccal szól gyermekeknek, felnőtteknek és családoknak egyaránt.
Az Apró Színház a János Vitéz színpadra célul tűzte ki, hogy a felnövekvő generáció újra megismerje és megszeresse azt a kultúrát, ami a sajátja és biztos identitást nyújt számára.

Rendező: az Apró Színház társulata

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!