Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ízek, érzések, lépések – Gasztro és életmód nap

Ízek, érzések, lépések – Gasztro és életmód nap

Ízek, érzések, lépések – Gasztro és életmód nap
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 14:00

14.00 ArcMás – Sárközi Ákos séf
Sárközi Ákost leginkább a Borkonyha Michelin-csillagos séfjeként, és A Konyhafőnök című műsor egyik zsűritagjaként ismerhetjük. Most mesél nekünk arról, hogyan indult a pályája, miként fordult a fotográfiától a gasztronómia felé, hogyan lett tetovált séf, mi a kedvenc étele, főz-e otthon, milyen rocker apuka, és számos színes, látványos, ízletes konyhatitkot is elárul, miközben kóstolót készít a résztvevőknek.

16.00 Szepesi Dóra: „Mentes másként” – Az alternatív táplálkozás kihívásai
Szepesi Dóra újságíró, életmód-tanácsadó és -terapeuta több mint 20 éve foglalkozik makrobiotikával, ami a kínai orvostudomány szemléletén alapuló táplálkozási rendszer. És hogy miről lesz szó az előadáson? Hogyan alakíthatjuk át igényeink szerint a hagyományos receptjeinket? Hogyan építhetjük be étrendünkbe a legújabb alapanyagokat? Hogyan találjuk meg a táplálkozási irányzatok között a számunkra legjobban megfelelő étkezési formát, miközben életünk állandóan változásában van? Végül: mitől is legyen “mentes” a táplálkozásunk?
A kóstolóval egybekötött előadáson számos receptet és fortélyt oszt meg velünk, és a résztvevők kérdéseire is szívesen válaszol.

18.00 Kertész-Kiss Tamás: Elfeledett kulcsok az egészség birodalmában
„Előadásomban felfedem azokat a kulcsokat, amelyek hozzájárulhatnak az egészségesebb életvitel kialakításához. Megtanulhatja, hogyan érdemes kialakítani a napi rutint, milyen trükkök és elfeledett módszerek vannak az egészség visszaszerzéséhez, megtartásához. Bemutatok jól működő módszereket, amelyeket egyre többen használnak életükben, és sok más titokra is fényt derítek, mégpedig interaktív, szórakoztató és könnyen érthető módon.”
Az előadás után közösen Etka jóga gyakorlására lesz lehetőség.
A program háziasszonya: Barabás Éva televíziós műsorvezető

Jegyár: 1800 Ft, amely tartalmazza a kóstolók árát is.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!