Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Illényi Katica: Tango Classic

Illényi Katica: Tango Classic

Illényi Katica klasszikus zenei koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 19:30

Az előadás tematikája a kortárs és klasszikus zenei tango. Bemutatásra kerülnek a műfaj széles körben ismert szerzői és darabjaik, a klasszikus zenei rajongók és leginkább a szakma által ismert, a XX. század zeneművészetének meghatározó és kiemelkedő művei, mint pl. Astor Piazzolla argentin zeneszerző Négy Évszak Buenos Airesben (The Four Seasons in Buenos Aires).

A Piazzolla szerzemények mellett elhangzanak Jacob Gade, Angel Villoldo, Richard Galliano, Saul Cosentino - aki Piazzolla tanítványa volt – világhírű darabjai. Külön érdekessége a koncertnek, hogy magyar szerzők – többek között Ábrahám Pál, Kolta Lajos - a műfajban írt dalai is előadásra kerülnek.

Az előadás karmestere Rácz Márton, közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar. A koncert karmestere és kamarazenekara is a fiatalabb zenész generáció tagjaiból áll, akik a hazai zenei élet kiemelkedő jelentőségű előadóival és együtteseivel adhatnak ma már számos koncertet.

Az előadás kiemelt célja a felnövekvő komolyzenei közönség nemzedéki utánpótlása, a hazai és nemzetközi kortárs zeneszerzők bemutatása, a klasszikus zene megismertetésén keresztül a társadalom zenei műveltségéhez való hozzájárulás.

Karmester: Rácz Márton
Közreműködik: Anima Musicae Kamarazenekar

 

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!