Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Illényi Katica Jubileumi koncert

Illényi Katica Jubileumi koncert

Az előadás programja átöleli Illényi Katica pályafutásának meghatározó állomásait a komolyzenétől kezdve a tangón és jazz-en át a könnyűzenéig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 19:00

Közreműködnek: Illényi Katica - ének, hegedű, theremin Illényi Anikó - a svájci Musikkolegium Winterthur szólamvezető csellistája Bencsik Andrea - divattervező, flamenco táncos Illényi Csaba - Bécsben diplomázott hegedűművész Anima Musicae Kamarazenekar Sárik Péter - zongorista, az év jazz zenésze Pintér Tibor - gitár Fonay Tibor - nagybőgő Gálfi Attila - dobok Illés János - flamenco gitáros Pirovits Árpád sztepptáncos.
Vezényel Silló István, a Győri Nemzeti Színház zenei igazgatója.


Hegedű, ének, tánc mellett ismét megszólal a a theremin, a hangszer, amelyet nem kell megérinteni.
A színes, kétrészes programban helyet kapnak hazai és nemzetközi szerzők.
Aki nem jutott el Illényi Katica Tango Classic koncertjére októberben, most meghallgathatja Astor Piazzolla 4 Évszak Buenos Airesben című világhírű 4 tételes tango darabját is Illényi Katica és az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában.
Meglepetésként flamenco, tangó és sztepptánc színesíti a koncertet.

Ajánlatunk


zenés vígjáték

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj paródiája pereg a néző előtt.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!