Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ifj. Balázs Elemér és barátai

ifj. Balázs Elemér és barátai

A műfaj kedvelői a jazzma.hu írása révén értesülhettek arról, hogy a közelmúltban Csernovszky Márk és ifj. Balázs Elemér személyében „két szemtelenül fiatal muzsikus nyűgözte le a jellemzően zenészekből álló, szakértő közönséget” a főváros egyik klubjában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 28. csütörtök, 20:00

A cikk végén a szerző abbéli reményét is kifejezi, hogy a produkciót valamikor a jövőben többek között az Opus Jazz Club is műsorára tűzi majd. Nos, a klub zenei programfelelősei az említett koncert youTube-on fellelhető felvételét valóban igencsak figyelemre méltónak találták, s mivel hazánk egyik legkiemelkedőbb dobosával, Balázs Elemérrel napi kapcsolatban vannak, nem volt nehéz megszerezni egyikük, ifj. Balázs Elemér elérhetőségét. Innen már gyorsan mentek a dolgok, s szinte pillanatok alatt körvonalazódott egy olyan koncert terve, melyen Elemérm és vele korosztályának egyelőre még kevéssé ismert, de már most kiemelkedő kvalitásokkal rendelkező barátai mutatkoznak be a klub színpadán.

„Zenei tanulmányaim kezdete óta foglalkoztat az improvizáció, az egyfajta zenei szobrászat és festészet, a rögtönzés adta lehetőségek kihasználása és az újszerű zenei fonalak szövése. Úgy gondolom, hogy az életünk során szerzett élmények, hirtelen hangulatok, illatok kifejezése a zenében kezdettől fogva megvolt, csak talán mostanra picit feledésbe merült. Ezeket az érzéseket szeretném társaimmal visszaadni úgy, hogy olyan zeneszerzők darabjaira csinálunk önreflexiókat és zenei monológokat, akiknél zenéjük racionális falai mögött intenzíven tetten érhetők az érzékelés különböző formáinak zenei kifejezése. Az előadás koncepciója nem más, mint hogy mi, a zenészek egy eklektikus válogatásnak tűnő zenei anyagot dolgozunk át saját belső világunk szerint: Machaut, Gesualdo, Pergolesi és Boulanger túlvilágian csodálatos dallamaira, illetve színeire festünk rá illatos és különleges zenei festéket” vázolta Elemér a koncerttel kapcsolatos gondolatait.
Közreműködik:

ifj. Balázs Elemér - zongora
Csernovszky Márk - zongora, effektek
Nagy Emma - ének
Hencz Kornél - dob, ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!