Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Időmanagement - Alapozó előadás

Időmanagement - Alapozó előadás

Az elkótyavetyélt idő a legnagyobb ellenséged. Amit nem találkozásra, szórakozásra, tanulásra, munkára fordítasz, hanem szétfolyik a kezed között, mint a homok. Ezen az alkalmon olyan módszereket mutatunk, amivel mederbe tudod terelni az időt, hogy a félév végére hatékony legyél.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 11. szerda, 18:00

A Túlélőkészlet Egyetemhez előadásokon olyan kérdéseket vetünk fel és válaszolunk meg, amikkel az egyetemi évek során biztos, hogy rendszeresen találkozol, de nem képezik a tananyagot. Nem egyértelmű a követelmény, unalmas a referátum, rengeteg szöszöléssel jár a feladat... ha egyetemista vagy, biztos találkoztál már ilyen helyzetekkel. Olyan eszközöket szeretnénk a kezedbe adni, olyan készségeket fejleszteni, amik segítenek túllendülni ezeken az akadályokon, és általuk többet tudsz magadból kihozni, hatékonyabb lehetsz az egyetem alatt és után. Mindezt a tudást nem egyetemi keretek között, hanem otthonos környezetben, egy ital mellett sajátíthatod el.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!