Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Hungarian Pink Floyd Show

Hungarian Pink Floyd Show

HUNGARIAN PINK FLOYD SHOW
Koncertfilm örökíti meg az együttes monumentális showját a Csiliben



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 19:00

A Hungarian Pink Floyd Show kapcsán senkit ne tévesszen meg a "tribute zenekar" címke. Az alapítók, Füchsel Tibor - Füxi (billentyű) és Pozsonyi Tibor - Finki (dob) ugyanis a kezdeti, klubos örömzenélések sikerén felbuzdulva - sőt onnan számos nyugat-európai fellépés után a  belga Spa Tribute Festival 2500 fős közönsége elé is eljutva -,  önálló összművészeti produkciót hoztak létre, amiben nagy szerepe volt a formáció új, fiatal zenészeinek is, akik tehetségükkel és kreativitásukkal szintén formálták a projektet. A nagyszínpadra szánt előadásban ugyanis  Waters és Gilmour  dalainak átélt és pontos interpretációi színházi jelenetekkel, filmrészletekkel, fényművészeti alkotásokkal, különleges effektekkel ötvöződve nyitnak kaput az  újragondolások és - persze - a nosztalgikus átélések felé is.

Április 28-án a Csili színháztermében a szokásosnál is látványosabb showt élvezhetnek ülőhelyeikről a Pink Floyd számainak szerelmesei, hiszen az estéről koncertfilm készül.

A látványról intelligens lámpák sokasága, a lézerfények játéka, a nézőtér mentén mozgó és különleges hatásokat produkáló, hatalmas homorú tükör, fénybábuk csoportja, valamint a Pink Floyd  koncertekről emlékezetes, kör alakú kivetítő gondoskodik.

A felcsendülő dalok hangulatát abszurd filmbejátszások, pörgős klipek és a frontember, Takáts Máté színészi alakításai is illusztrálják.

A főszerep természetesen a Csiliben is a zenéé lesz.  Mivel  a Hungarian Pink Floyd Show muzsikusai a legteljesebb hitelességre törekszenek, a régi nóták megszólaltatásához természetesen bevetik a steel gitárt, a Ludwig üvegdobokat, a harangjátékot és egy  valódi Hammondot is. A Pink Floyd eredeti hangzását elevenítik meg a speciális gitáreffektek és a szépen kidolgozott, több szólamú vokálok is.

A százhúsz perces monumentális előadáson a tribute- zenekar által eddig soha nem játszott Pink Floyd- szerzemények is előkerülnek majd.

Aki szereti az igényes progresszív rockot, és - ha közvetve is - még egy koncertfilm létrehozásának is részese lenne, azt várjuk április 28-án este hétre a Csili Művelődési Központba!

A zenekar tagjai

Füchsel Tibor „Füxi”– billentyűk
Pozsonyi Tibor „Finki” – dob
Takáts Máté – ének, vokál, akusztikus gitár
Takáts Márton „Sapi” – basszusgitár, vokál
Vámos Péter – gitár, steel gitár
Lakatos Ádám – gitár
Schwirg Alexa – vokál

A koncertet megelőzően a művelődési ház aulájában 17 óra 30 perckor fotókiállítás nyílik. A tárlatra  Viczián Pál fotóművész válogatott a legjobb munkáiból. A képeken neves hazai, illetve nemzetközi rock előadók jellemző és ihletett pillanatai.  
 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!