Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


HARLEM GLOBETROTTERS

HARLEM GLOBETROTTERS

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2017-ben ismét egy fantasztikus kosárlabda show-val turnézik Magyarországon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 19:00

Állítólag egyszer – túl az ezredik mérkőzésükön (1934-ben) – egy jótékony célú meccsen egy gyönge csapat ellen már 112:5-re vezettek, és ekkor elkezdtek a pályán bohóckodni. Nagy közönségsikerük volt, a dolog bejött. Attól fogva, minden meccsen, ha nyerésre álltak, nekifogtak a mókának. Na, ebből a mókázásból mára már műfaj és egy kész színpadi show lett és a Harlem Globetrotter új úton indultel.

A világméretűvé nőtt Harlem Globetrotters immáron több, mint szimpla kosárlabda, egy márkanév, amely 85 év során mindig is egyet jelentett az önfeledt szórakozással. A történelmük során több, mint 25 ezer mérkőzést maga mögött tudó csapat pápáktól államfőkig mindenkit elbűvölt és idén sem lesz ez másképp, igazi családi programra számíthat a nagyérdemű.

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!