Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Halmozottan hátrányos helyzetű angyalok kara

Halmozottan hátrányos helyzetű angyalok kara

Bari Judit: Halmozottan hátrányos helyzetű angyalok kara

Az Utcaszínház Alkotóközösség előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 9. kedd, 19:00

"Te jó anyának tartod magad?" Megítéljük a gyermekét nem szoptató kiskorú prostituáltat. Pedig lehet, hogy csupán undorodik a ténytől, hogy a mellét csecsemőjének adja, miután idegen férfiak fogdosták.

Bari Jutka, a darab író-dramaturgja prostitúcióból élő anyákkal készített interjúkat. A beszélgetéseket többségében Észak-magyarországi kistelepüléseken rögzítette. Az összegyűlt anyagból Simon Balázs rendezővel és a társulattal két éven át „Te vagy a Király” címen részvételi színházi programokat valósítottak meg az érintett közösségekkel, többek között hazai javítóintézetek lakóival. A Hátrányos Helyzetű Angyalok Kara, mint önálló művészi produkció sűrű esszenciáját tárja a nézők elé mindazon impulzusnak, találkozásnak, történetnek, vágynak, illúziónak, amely a szerzőt és a társulatot a produkció megalkotására késztette és mélyen megérintette az elmúlt két év során.

Szereplők: Dobra Mara, Fazakas Júlia, Táncos Adrienn, Boros Ádám, Rábavölgyi Tamás, Simó Krisztián, Várnai Balázs

Író: Bari Judit

Rendező: Simon Balázs

Zene: Bernáth Atom Tamás

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!