Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Hair
2

Hair

A Hair musical 1967-ben debütált, a Broadwayn közel 1800 alkalommal volt látható, a zenéjét Calt MacDermot, a szövegét pedig James Rado és Gerome Ragni írta.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 28. kedd, 19:00

A történet a '60-as évek hangulatát tükrözi, a hippi korszakot, a szexuális forradalmat, a társadalmi különbségeket, a rasszizmust, valamint a vietnámi háború elleni tiltakozást. Több dala vált a vietnámi háború elleni békemozgalom himnuszává. A darab sok vitát váltott ki az illegális drogok, a szexualitás kezelése, a meztelenkedés miatt, mindenképpen úttörőnek számított, mint rock-musical. A viták ellenére világszerte óriási sikert futott be, s népszerűségén csak lendített az 1979-ben született filmváltozat, mely még több emberhez juttatta el a mondanivalóját.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!