Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Glamorous Night + Party Dj Gem-B-vel

Glamorous Night + Party Dj Gem-B-vel

EGY NAGYON MAI PARTY, R&B, HIP-HOP ÉS NEW POP ÉLŐBEN MIXELVE, AMIT A GLAMOROUS COMPANY SHOW-MŰSORA VEZET FEL. „LIVE MUSIC ON A HIGHER LEVEL!”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 21:00

„Live music on a higher level!” Ez a mottója a Harót Balázs vezette Glamorous Companynak. A formáció célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, de leginkább sajátos zenei élményt nyújtson, a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva exkluzivitást varázsolva előadásaikba.

Justin Timberlake, Jason Derulo, Snoop Dogg, Robin Thicke, Usher, John Newman és James Arthur magukkal sodró dalai egytől egyig terítékre kerülnek, miközben a Bad Boys és az Appril Project vezető koreográfusai tapasztják magukra a közönség szemeit fergeteges táncbetéteikkel.

A produkcióban részt vevők listája:

Kurucz Sándor – Koreográfus
Kazarján Deniel – Táncos
Vojcehovszkij Ricsi – Táncos
Csörögi Márk – Táncos
Bordás József
 – Dobos
Balogh Roland – Gitár
Balogh Zoltán – Zongora
Horváth Plutó József – Basszusgitár
Jónás Gabriella – énekes
Harót Balázs
 – Énekes Táncos Frontember

Warm up: Dj Nasty

A show-műsor méltó folytatásaként DJ Gem-B pörgeti hajnalig a menőbbnél menőbb slágereket.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak Prémium: 2.900 Ft Standard: 2.000 Ft

 

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!