Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


GAGA-kurzus Yaniv Avraham (Izrael), Performance: DART

GAGA-kurzus Yaniv Avraham (Izrael), Performance: DART

GAGA-kurzus Yaniv Avraham vezetésével (IL)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 18:30

Yaniv Avraham a Karmi Machol Karmiel Néptánc Akadémián és együttesnél kezdett táncolni, majd tovább folytatta a tanulmányait. 1999-2001-ig a Mate Asher of Performing Art-on (MASPA,) illetve emellett a Kibbutz Contemporary Dance Company-nál a Kibbutz Ga’atonban. 2001. júniusában a Batsheva Esnemble tagja lett, majd 2003-ban felkerült a Batsheva Dance Company-ba, ahol 2010. júliusáig táncolt. A Batsheva Dance Company-nál többek között együtt dolgozott: Ohad Naharinnal, Sharon Eyallal és Mats Ekkel. Az elmúlt években egykori Batshevás táncművészek- Noa Zuk, Gili Navot- darabjaiban is fellépett. Az Izraeli Kulturális és Oktatási Minisztérium és az Amerika- Izrael Kulturális Alap is kitüntette táncművészeti díjjal.

Yaniv számos darabot készített a Batsheva Dancers Create sorozatba 2004 és 2010 között. Mióta a társulattól eljött, koreografált a MASPA-nak, a Florida Egyetemnek, és szólóival - Somersault (2013) több neves fesztiválon is bemutatkozott: a Suzanne Dellal Center-ben, Tel Avivban, Amsterdamban a Dance Makers fesztiválon, Reggio Calabriaban az MDF-en. Yaniv Izraelben. Nemzetközileg is oktatja Ohad Naharin mozgásnyelvét, a Gagát nem csak táncművészeknek, valamint Ohad repertoárját is tanítja világszerte, többek között a Carte Blanche-nál, a Les Grands Ballets Canadien-nél, és a  Cullberg Ballet-nél, valamint egyetemeken, ahol működik táncos szak,  a University of Florida, Jacksonville University, Tisch (NYU), és University of Southern Florida. Emellett mesterkurzusokat tartott Ausztráliában, Szingapúrban, Japánban, Oroszországban, Szerbiában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és az Egyesült Államokban. Mindemellett a MASPA művészeti vezetője.

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!