Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Furcsa pár

Furcsa pár

Neil Simon: FURCSA PÁR  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 19:00

Oscar és Felix két elvált férj, akik most egy háztartásban élnek. Teljes ellentétei egymásnak: Oscar cinikus, jó humorú és nagyon rendetlen, míg Felix érzékeny lelkű, rendmániás, süt, főz, és egy percig nem bír tétlenül ülni. Kényszerű együttélésük igazi paródiája a valódi házaséleteknek, miközben két férfit látunk, akik nem képesek elviseli az egyedüllétet, és a feleségük hiányát más-más módszerekkel próbálják enyhíteni.

A Furcsa pár egy fergeteges vígjáték a magányról, barátságról, férfi-nő kapcsolatokról. A darab egy nagyon is valós magánéleti válsághelyzetet tár fel, úgy, hogy közben magunkon is képesek vagyunk nevetni. 

 
A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!