Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Foszlányok - Trambulin Fesztivál

Foszlányok - Trambulin Fesztivál

A Trambulin Fesztivál keretében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 19:00

Egy láthatatlan, végtelenbe nyúló, sérülékeny szál köt össze bennünket. Bár összetartozunk, mégis külön egyéniségek vagyunk. Üres porhüvelyek, megtöltve végtelen számú lehetőséggel, gondolatok, hit, meggyőződés, emlékek és tapasztalatok összefüggéstelen foszlányaival. Lehetünk-e ezek nélkül önmagunk? Mihez kezdenénk e szál nélkül? Életünk nagy küldetése: keresünk, kötődünk, kitartunk. Ha a szívünk tiszta, a gondolataink őszinték, és együtt cselekszünk, képesek leszünk beteg világunkat meggyógyítani, és egy végtelen lehetőségekből álló univerzumot felépíteni.

Előadók: a Gangaray Trambulin táncosai
Koreográfus: Hámor József

Az előadás időtartama 40 perc

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán két alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén negyedszer megrendezett háromnapos Trambulin fesztivál rendhagyó módon két bemutatóval is jelentkezik.

A Trambulin képzési program elsődleges célja egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A felvételt nyert fiatal táncosok a képzés alatt a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe enged betekintést, ezzel bővítve szakmai felkészültségüket. A program legfőbb célkitűzése az iskolai és együttesi munka közötti űr betöltése: a pályájuk elején járó, még nem elég előadói tapasztalattal rendelkező táncosokat igyekszik  felkészíteni a valósgra, lehetőséget adni szakmai fejlődésükre.

Hámor József Harangozó Gyula- és Imre Zoltán-díjas táncművész, koreográfus. 2004-ben megalapította saját együttesét, a Gangaray Dance Companyt, aminek mai napig a művészeti vezetője, Trambulin programjának képzésvezetője. Pályája során megfordult többek között a Magyar Fesztivál Balettnél, tagja volt Frenák Pál Társulatának, 2005-ben pedig a meginduló MU terminálnak lett szakmai vezetője Dolgozott többek között a Bozsik Yvette Társulattal, a Budapest Táncszínházzal, a Duda Éva Társulattal és a PR Evolution Dance Companyval.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!