Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Fekete István Quartet, vendégek: Juhász Gábor és Szendi Gábor

Fekete István Quartet, vendégek: Juhász Gábor és Szendi Gábor

A Fekete István Quartet a szó legnemesebb értelmében vett “családi vállalkozás”. Vezetője az 1957-ben zenész családban született igen sokoldalú trombitás, Fekete István, aki a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatott klasszikus zenei tanulmányokat, majd a Jazz Tanszak elvégzése után a Stúdió 11 állandó trombitása lett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 17. csütörtök, 21:00

Itthon és külföldön számtalan formációban megfordult, mint például a Kis Rákfogó együttes, Dresch Mihály Quintet, Vajda Sándor Quartet, Szabados György MAKUZ zenekara, Latin Combo, Elsa Valle zenekara, Babos Project Romani, Gyárfás Quintet, Sramkó János zenekara, Lattman Béla Quartet, és még hosszan sorolhatnánk. Eközben session zenészként is bizonyított Cserháti Zsuzsa és Charlie lemezein és koncertjein egyaránt.

A Szőke Szandra Quintet oszlopos tagja, emellett Halper László különböző Jimi Hendrix tribute zenakaraiban is aktívan részt vesz. Fontos esemény volt a 2012-es koncert a Művészetek Palotájában, amelyen Steve Gadddel és Eddie Gomezzel kiegészülve játszották a korszakalkotó gitáros számait jazzes átiratban. A közelmúltban aktív részese volt a Kisfaludy András és Tóth János Rudolf nevével fémjelzett KEX Remake formáció alkotói folyamatának, amely a kultikus KEX zenekar számait gondolta újra, vette azt lemezre, majd elő is adta 2014 decemberében, a MOM Kulturális Központban. Jelenleg Égtájak című szerzői lemezén dolgozik.

Fiai valamennyien zenészek, s viszik tovább a családi hagyományt különböző zenekarokban, vagy éppen együtt – mint azt most az Opus Jazz Club színpadán teszik. Műsoruk nagy részét István saját kompozíciói teszik ki, elsősorban a hamarosan megjelenő lemez anyagát játsszák. A koncertre két kitűnő muzsikust – Juhász Gábor gitárost és Szendi Gábor ütőhangszerest – is meghívtak vendégművésznek.

Közreműködik:

Fekete István - trombita
ifj. Fekete István - gitár
Fekete Zoltán - basszusgitár
Fekete János Jammal - dob, beatbox

Juhász Gábor - gitár
Szendi Gábor - ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!