Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FAZIOLI Estek-Marco Mezquida (E)

FAZIOLI Estek-Marco Mezquida (E)

A spanyol szaksajtó, koncertszervezők, a közönség és a zenésztársak között is teljes az egyetértés azt illetően, hogy Marco Mezquida hosszú ideje az egyik legragyogóbb és legígéretesebb zenész, aki a spanyol zenei színtéren feltűnt és kétségkívül egyike azoknak, akik a világ bármely színpadán megállják a helyüket.  több

Mezquida zeneszerzőként, zongoraművészként és zenekarvezetőként egyaránt kiemelkedő. Zenéjének sokszínűsége olyan, mintha DNS-ében Jarrett, Schubert, Evans, Rahmanyinov vagy Bley génjei alkotnának gyönyörű, eklektikus keveréket.

Marco Mezquida 1987-ben született, zenei tanulmányait nyolc évesen kezdte, diplomáját 2009-ben szerezte meg az Escola Superior de Música de Catalunya hallgatójaként, ahol Albert Bover, Lluís Vidal, Agustí Fernández Coll és Juan Ramon de la Rubia tanítványaként jazz-improvizációt, klasszikus és a kortárs zenét egyaránt tanult. A Katalán Jazz-zenészek Szövetsége két egymást követő évben is (2011 és 2012) őt választotta az Év Zenészének.

A Barcelonában élő Mezquida a katalán jazz egyik legaktívabb zongoristája, aki sidemanként 17 CD-n működött eddig közre, négyet pedig zenekarvezetőként jegyez. Jelentős spanyol zenekarok tagjaként, saját formációival, illetve szólóban 4 kontinens több mint 20 országában lépett már fel nagy sikerrel. Az Opus Jazz Club közönsége 2014-ben a Giulia Valle Group tagjaként, tavaly pedig a Joan Vidal Sextettel hallhatta őt.

Közreműködik:

Marco Mezquida - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánló


Dinyés Dániel-Duda Éva-Hegyi György-Oláh Horváth Sára: Frida

A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert,…