Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FAZIOLI Estek-Flanders on the Move-Jef Neve (B)

FAZIOLI Estek-Flanders on the Move-Jef Neve (B)

FAZIOLI Estek│Flanders on the Move: Jef Neve (B)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 12. péntek, 21:00

Közreműködik:

Jef Neve – zongora

Több mint egy évtizednyi turnézás után, melyet különböző formációi élén a kitűnő zongorista folytatott, Jef Neve egyszer csak úgy érezte, eljött az ideje számára annak, hogy a dolgok legmélyére hatoljon: ne legyen semmi más, csupán egy zongora és egy zongorista. Vegyük ki a zenészt komfortzónájából, szakítsuk el jól bevált ritmusszekciójától és lássuk, hogyan jelenik meg a színpadon a művész és művészete – tisztán, lecsupaszítva. Keljünk zenei időutazásra, keressünk megfelelő történeteket és anekdotákat, melyek a dalok inspirációjául szolgálnak, s hagyjuk, hogy a hallgatók is csatlakozzanak hozzánk az úton és együtt álmodjuk végig a történeteket.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!