Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FACT - Veduty DAMU (CZ)

FACT - Veduty DAMU (CZ)

PRÁGAI ELŐADÓMŰVÉSZETI EGYETEM, SZÍNMŰVÉSZETI KAR DAMU, PRÁGA, CSEH KÖZTÁRSASÁG

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 16:30

FEBRUÁR 3. SZOMBAT 14 – 17 ÓRA, 21.30 – 23 ÓRA KÖZÖTT ÉS FEBRUÁR 4.
VASÁRNAP 14 – 17 ÓRA KÖZÖTT
KLUB

Az előadás egy közös utazás szavak és célok nélkül egy és fél nézővel. Egy kézzel fogható utazás. Ha elindultál, már nem térhetsz vissza.

Alkotók és előadók: Vendula BĔlochová, Václav ZIMMERMANN

30 perc
15 perces szünetekkel egy néző számára

Ajánlatunk


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!