Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FACT - Pandora Scuola Teatro Dimitri (SUI)

FACT - Pandora Scuola Teatro Dimitri (SUI)

ACCADEMIA TEATRO DIMITRI, VERSCIO, SVÁJC
FEBRUÁR 2. PÉNTEK 17 ÓRA PADLÁS

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 17:00

Santiago Bello színházi projektje a fizikai-, a tárgy- és a videó színház elemeit felhasználva

A master project in Physical Theatre by Santiago Bello combined physical theatre, object theatre and video theatre

ON. Nyisd ki a titkok kamráját.
Nyomd meg a lejátszás, felvétel, ismétlés gombot. Állj.
Nyomd meg a lejátszást. PLAY

Egy TV stúdióban vagyunk, hamarosan kezdődnek a hírek. Nukleáris robbanás történik, a tér átalakul és minden megváltozik... Akárcsak Pandora szelencéje, amit kinyitva kiszabadul a káosz, eluralkodik a gonosz, úgy hat ránk ma a televízió. A TV az okozója a kommunikáció megszakadásának, a hamis bálványimádásnak és az emberi kapcsolatok ellehetetlenülésének. Miközben az igazi világ - a természet -, a korlátok nélküli valóság arra vár, hogy felébredjünk.

45 perc
Szöveg nélkül

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!