Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ez tényleg Príma! Molnár Dixieland Band/Gájer Bálint/Koós Réka/Lázár István

Ez tényleg Príma! Molnár Dixieland Band/Gájer Bálint/Koós Réka/Lázár István

Molnár Dixieland Band – Gájer Bálint – Koós Réka – Lázár István: Ez tényleg Prima!
koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 20:00

A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei idén nyáron egy valódi zenei ínyencséggel készülnek a Városmajor közönségének. Kivételes tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész muzsikáit dolgozzák fel, hanem a számok között végigkövethetjük az énekes, színész, dalszerző és trombitás izgalmas és rejtélyekkel teli életútját is.

Prima olasz bevándorló családba született. Ifjúkorában hegedült, majd trombitálni kezdett. Első zenekara a New Orleans Gang volt. Ő szerezte többek között a Sing, sing, sing című dalt, amelyet Benny Goodman is játszott (1936). Legnépszerűbb száma a Buona Sera, amely lassan 60 éve szerepel a világslágerek között. 1936-tól jelentek meg lemezei. Mindig követte az aktuális kordivatot: míg a 20-as években New Orleans-i jazzt játszott, a 30-as években már a swing volt a repertoárján. A 40-es években big-banddel lépett fel, az 50-es években a szalonzenét favorizálta, végül a 60-as években elérkezett a rockhoz.

Ennek a világsztárnak a rendkívül színes és változatos zenei világát, valamint életének momentumait idézi meg a swinges hatású örömzenét játszó, sugárzó stílusáról és harsány hangvételéről ismert Molnár Dixieland Band, amely 1964-es megalakulása óta az ország különböző színpadainak állandó vendége.

A dalokat az egyre érettebb és megérdemelten népszerű Gájer Bálint énekli, a műsor másik meglepetése pedig a kiváló trombitás-showman, Lázár István, aki hangszeres játékával és énekével szórakoztatja a közönséget. A műsor női sztárvendége, Koós Réka, Prima partnerét és feleségét, Kelly Smith-t kelti életre.

A Molnár Dixieland Band tagjai:

Molnár Gyula, zenekarvezető, klarinét, szaxofon
Garay Márta, zongora
Sallai László, trombita
Fajszi Csanád, harsona
Kiszin Miklós, bőgő
Simon Krisztián, dob
Moldován László, bendzsó

Vendégek:
Gájer Bálint, ének
Koós Réka, ének
Lázár István, trombita, ének

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

bohózat két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!