Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ExperiDance, Jókai Színház: Monte Cristo Grófja
2

ExperiDance, Jókai Színház: Monte Cristo Grófja

EXPERIDANCE PRODUCTION: MONTE CRISTO GRÓFJA
AZ EXPERIDANCE PRODUCTION ÉS A BÉKÉSCSABAI JÓKAI SZÍNHÁZ KÖZÖS PRODUKCIÓJA
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 19:00

Szerelem, árulás, bosszú egy mesterien megalkotott műben, melyet mindenki ismer, és az örök kérdés,melyre mindenki választ keres: miszerint van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. Azzal vádolják, hogy kapcsolatot tart a száműzött Napóleonnal. Bár a támadás hamis, Dantes nem tudja bizonyítani igazát, így sorsa megpecsételődik. Az ifjút If várának börtönébe viszik. A rabság évei kilátástalanul telnek, míg egy nap csodával határos fordulat következik be. Dantes egy ismeretlen börtöntárs halála révén nemcsak megszökik a rabságból, de jelentős vagyonra is szert tud tenni. A börtön falain kívül új élet várja a férfit. Edmond Dantes-mégha csak képletesen is, de – meghal, és helyébe lép Monte Cristo grófja. A titokzatos férfi útra kél, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit hamar felfigyel a megnyerő külsejű úriemberre. A gróf pedig céltudatosan halad útján, amely a végső bosszú felé vezet. Egyetlen személy , aki elbizonytalaníthatja, az egykori szerelme, Mercedes. Vajon a szerelem kiűzheti-e a férfi szívéből a féktelen bosszúvágyat, vagy a börtönévek végleg megölték azt a személyt, aki egykor volt Edmond Dantes? Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – mindenegyütt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is.

Szomor György dalaival igaz musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás. Az ExperiDance tánckara és a békéscsabai Jókai Színház közös produkciója. Az előadást koreografálta Román Sándor.

Valamint az EXPERIDANCE TÁNCTÁRSULAT TELJES TÁNCKARA

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!