Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Emberek alkonya

Emberek alkonya

Benkó Bence - Fábián Péter : EMBEREK ALKONYA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 4. csütörtök, 19:00


Magyarország a XXII. század hajnalán. Ország szerte járvány tombol. Hölzen Albin professzort, a gyógymód utolsó kutatóját egy nap vérbe fagyva találják laborkabinjában. Esti Kornél, a doktor egykori tanítványa magánnyomozásba kezd, melyhez segítségül hívja Miskolczi Elzát, a hajdani Kazinczy Társaság alapítóját, aki mindenkinél jobban ismerte az áldozatot – és aki talán segíthet megmenti az országot a szótlanság pestisétől. 

Azonban a hatalmon lévő Testvériség is ráállítja az ügyre helytartóját, ezzel pedig kezdetét veszi a hajsza a gyilkos után, aki elvezethet a gyógymódhoz.

Kinek állhatott érdekében megállítani a kutatásokat végző professzort?

A gyilkosság miatt a rejtőzködő Árvák, a Testvériség és az utolsó, még egészséges populációt jelentő Szimpozionisták közötti feszültség egyre nő.

Vajon képesek lesznek Elzáék megakadályozni a polgárháborút?

És hogy jönnek ide a szíriusziak?

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!