Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Egyemazúzádat! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje, vendég: Ács Fruzsina

Egyemazúzádat! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje, vendég: Ács Fruzsina

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 28. szerda, 19:00

Leginkább gyerekkorban szembesülünk az „Egyem a zúzádat!” felszólítással – általában nagynénik és nagybácsik biztatják magukat rokon-kannibalizmusra –, többnyire végkifejlet nélkül. Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs és Felméri Péter új stand-up és sketch-comedy műsorában a fiúk a nézőkhöz intézik ezeket a szavakat, kedveskedésből, barátsággal, de további babusgatás és arccsipkedés nélkül. 

Az előadás egy cukormázzal leöntött, büszke, hála-cunami a nézők felé, akik úgy döntöttek, hogy ezt az estét annak szentelik, hogy ezt végighallgatják. Mert természetesen a mi nézőink sokkal szimpatikusabbak a többiek nézőinél. 

Mondta-e ma önnek valaki, hogy ön a legjobb? Ha nem, ez kiderül a Szomszédnéni és Felméri Péter legújabb agymenéséből. 

Nevessen egy jót a Kompót Dumaszínházban, hisz olyan szép fogai vannak.

 

Az előadás időtartama kb. 80 perc, 1 szünettel

 

Ajánlatunk


Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!