Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Efrém Classic – Efrém Light. 15 éves a Szent Efrém Férfikar

Efrém Classic – Efrém Light. 15 éves a Szent Efrém Férfikar

Bubnó Tamás véletlenül találta meg Boksay János liturgiáját 2002-ben doktori kutatásai során Kárpátalján. A megtalált mű véletlenül éppen egy férfikari liturgia volt. És véletlenül pont volt rá lehetősége, hogy összeverbuváljon egy kórusnyi tehetséges énekest, hogy lemezre rögzítsék a Boksay művet és ezzel elindítsák a Szent Efrém Férfikar karrierjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 10. vasárnap, 19:30

Véletlenek márpedig nincsenek.
 
Így az sem lehet teljesen véletlen, hogy 15 év múltán a Szent Efrém Férfikar él és virul és Magyarország egyik legnépszerűbb vokális együttesévé vált. Mint ahogy az is teljesen tervszerű, hogy 15 éves jubileumi koncertjüket a BMC koncerttermében tartják.
 
A kétrészes koncert első felében egyházi, második felében világi műveket énekel az együttes. A jelen lévők pedig nem csak hallgatnak, hanem szavaznak is az elhangzó művekről – a közönség voksai alapján pedig létrejön egy-egy Top10-es lista a világi és egyházi darabokról. Bortnyanszkij-tól és Boksaytól kezdve, Liszt Ferenc, Kodály Zoltán és Bartók Béla művein át kortárs kompozíciókig és popzenei feldolgozásokig minden meghallgatható a 15 éves Szent Efrém Férfikar jubileumi hangversenyén.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!