Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ÉDESKETTES

ÉDESKETTES

A TMC MANAGEMENT BEMUTATJA: ÉDESKETTES

humoros színpadi show Liptai Claudia és Pataki Ádám könyve alapján  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 31. szerda, 19:00

Szereplők: ÁBEL ANITA, HAJÓS ANDRÁS
Játékmesterek: LIPTAI CLAUDIA, PATAKI ÁDÁM

Édesség, szerelem, szenvedély, barátság és boldogság – ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis desszertet csakis élvezettel szabad elfogyasztani, és kizárólag akkor sikerül, ha szenvedéllyel és odaadással készült. Egy szelet süti magában is jelentheti a boldogságot, és felidézheti a gyermekkort, csupa kedves és szép emléket, jó barátokat, közös együttléteket, a nagymamák titkos receptjeit.
Liptai Claudia és Pataki Ádám közös könyve adja az apropót ehhez a rendhagyó színpadi show-hoz, melyben a szerzőpáros jó barátai, Hajós András és Ábel Anita is közreműködnek. Sajátos humoruk és előadásmódjuk garantált szórakozást ígér.

Játékidő: 90 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!