Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Djabe & Steve Hackett lemezbemutató koncertek

Djabe & Steve Hackett lemezbemutató koncertek

A Djabe zenekar Steve Hackett (Genesis) és Gulli Briem (Mezzoforte) közreműködésével bemutatja az összes 2017-ben megjelent és megjelenő albumát.
…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 4. szerda, 19:30

A Djabe zenekar 2016 őszén új felállásban lépett a nagyközönség elé. Kaszás Péter dobok, Nagy János billentyűs hangszerek, Koós-Hutás Áron trombita, Barabás Tamás basszusgitár és Égerházi Attila gitár összetételben készítette el New Dimensions Update Live albumát, mely CD-n és mesterszalagon januárban, LP-n pedig májusban jelent meg. A koncert első felében ennek a lemeznek, valamint a 21th Dimension készülő kiadványuk anyagából adnak ízelítőt. A szünet után a júniusban nagy sikerrel négy országban turnézó Djabe with Steve Hackett & Gulli Briem felállás lép a színpadra és bemutatják az Angliában és Magyarországon egyszerre megjelenő Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Sardinia Tapes című új stúdióalbumot. A felvételeket 2016 nyarán készítették Szardínia szigetén, melyből egy varázslatos hangú album született Barabás Tamás vezényletével. A nagy nemzetközi érdeklődés övezte kiadvány Magyarországon október 2-án, Angliában és ezáltal a világ összes országában október 6-án kerül kiadásra.

A Life Is A Journey kompozíciói után a legsikeresebb Genesis és Steve Hackett klasszikusokból játszanak több mint fél órás összeállítást. Természetesen a koncert második felében is hallhatjuk Kaszás Pétert, előreláthatólag ritka csemegét ígér a két világklasszis dobos közös fellépése.

A monstre koncert a fentiek alapján azoknak is új élményeket kínál, akik júniusban eljutottak a zenekar turnéjának valamelyik állomására. Megszokhattuk már, hogy a Djabe koncertjei változatosak és a legigényesebb zenehallgatók számára is mindig nyújtanak új élményt. A 19:30-kor kezdődő koncert ezúttal még magasabbra teszi a mércét, hiszen megismerhetjük a Djabe jelenlegi felállásának megújult hangzását, melyet mind a hazai, mind a külföldi kritika nagyon jól fogadott. Emellett egy igazán különleges albumot, egy másik arcukat is bemutatják a Life Is A Journey kompozícióinak segítségével. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a nem mindennapi album a 2017-es év egyik instrumentális, progresszív/world műfaj szenzációja lesz. A mindezek után felcsendülő Genesis dalok, mint például a Firth Of Fifth, In That Quite Earth és a Fly On A Windshield teszik végleg felejthetetlenné az október 4-i koncertet.

Fellépő zenészek:
Barabás Tamás basszusgitár
Égerházi Attila gitár, ütőhangszerek
Kaszás Péter dobok
Koós-Hutás Áron trombita, szárnykürt
Nagy János billentyűs hangszerek
Gulli Briem dobok, ütőhangszerek
Steve Hackett gitár, ének

www.djabe.hu
www.hackettsongs.com
www.gullibriem.com

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Dátum: 2017. október 4. 19.30

Jegyárak:
1-es kategória 5900 Ft
2-es kategória 4900 Ft (szeptember 4-ig 3900 Ft)
3-as kategória 3900 Ft (szeptember 4-ig 2900 Ft)

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

zenés party két részben

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!