Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds

Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds

Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live in Copenhagen
koncertfilm, 135 perc, 2018
eredeti nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 21:00

Rendező: David Barnard

Nick Cave & The Bad Seeds

2017. októberében a koppenhágai Royal Arénában rögzítették a Nick Cave & The Bad Seeds zenekar Distant Sky című turnéjának egyik rendkívüli koncertjét. A 3 év után újra koncertező formáció Skeleton Tree címet viselő új albumának dalai eksztatikus reakciókat váltottak ki a rajongókból, a kritikusokból és a zenekarból egyaránt, minden élő fellépés alkalmával mély és bensőséges kapcsolatot alakítva ki a közönséggel. A 2017. januárjában indult koncertsorozat Ausztráliában kezdődött, az Egyesült Államokban folytatódott, majd Európában ér véget az év folyamán, talán az együttes eddigi legjelentősebb kritikai sikerét hozva.

 

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!