Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Diótörő - iskolásoknak

Diótörő - iskolásoknak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 24. péntek, 14:00

A Diótörő meséjét – Csajkovszkij csodálatos balettja révén – mindenki ismeri. Mi egy olyan feldolgozást készítettünk – az eredeti Ernst Theodor Amadeus Hoffmann által írt mese alapján – melybe a balett szervesen illeszkedik. A gyermekek számára a prózai megfogalmazás könnyebben érthetővé válik az amúgy bonyolult – álomjelenetekkel tűzdelt balett szvithez képest.

A történet Karácsony estéjén játszódik amikor is a testvérpár – Marika és Frici – izgatottan várják az ajándékokat. Legfőképp keresztapjuk meglepetésére kíváncsiak, hiszen ő minden évben valami különlegességgel kedveskedik nekik. Most sincs ez másképp… A Diótörő érkezik… A bábu a mese szabályai szerint életre kel és Marika képzeletében álmai Hercegévé válik… Megküzd az Egérkirállyal… majd a fináléban Ferdinánd személyében belép az ajtón.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk, de az a felnőtt sem fog unatkozni, aki őket elkíséri.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!