Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Derby és Kincsem Film Fesztivál

Derby és Kincsem Film Fesztivál

Utazzon velünk vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 12:00

Századelős hangulat a Derby fesztiválon június 30 - július 2 között! Megelevenednek a Kincsem film jelenetei a Kincsem Parkban. Felépítjük a Kincsem filmből ismert lóvásárteret, ahol a tulajdonosa először meglátta Kincsemet és betekinthetnek a kulisszák mögé. A filmbeli jelenetek mellett a környezet is korabeli lesz: régi mesterségek bemutatójával, a korabeli gasztronómia remekeivel, változatos gyerekprogramokkal és számos meglepetéssel várjuk az érdeklődőket.

A Derby a lóversenysportban a legrangosabb verseny, minden évben, minden országban csak egyet rendeznek. A Kincsem Parki Derby fesztivál különlegessége, hogy három nap alatt három sportágban szurkolhatunk a legjobbaknak: pénteken Agár Derby, szombaton Ügető Derby, vasárnap pedig Galopp Derby a napi főverseny.

Mindhárom nap készülünk ingyenes gyerekprogrammal: körhinta, arcfestés, állatsimogató, pónilovaglás, kézműves sarok.

A pénteki napot Wolf Kati koncertjével zárjuk. Szombaton és vasárnap este pedig kerti mozinkban vetítjük le a Kincsem filmet.

A rendezvény rangjának megfelelően elegánsan, kalapban érkező hölgyeket és urakat megajándékozzuk. 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!