Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Czirják Csaba Trio: Markoláb – Lemezbemutató

Czirják Csaba Trio: Markoláb – Lemezbemutató

Czirják Csaba a negyvenes generáció kiválóan képzett gitárosa. A Liszt Ferenc Zeneművészeti főiskola elvégzése után a bostoni Berklee College of Music hallgatója volt. Magyarországra visszatérve több műfajban és felállásban is kipróbált muzsikusként ismeri a közönség.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 5. péntek, 20:00

A mostani trió felállás a gitáros elmondása szerint a saját kompozíciók és sztenderdek részletesebb kidolgozását helyezi előtérbe. Tág teret enged a hangszerek közti interakciónak, központi szerepet adva a gitár komplex harmónia-struktúráinak, együttműködve a dob és bőgő ritmikai koncepciójával. A a hangszerek közti, szinte a gondolatolvasásig eljutó kommunikáció a jazz-improvizáció sajátja, amely ilyen minimális hangszerösszeállításban is izgalmas hangzásélményt produkál.

A Czirják Csaba Trio 2017 decemberében megjelent Markoláb című új lemezén nyolc eredeti kompozíció található. Ennek anyagát mutatják be az Opus-beli koncertjükön.

Közreműködik:

Czirják Csaba - gitár
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Czirják Tamás - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!