Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Csongor és Tünde

Csongor és Tünde

Egy drámai mű, amely megszegi a műnem szinte összes szabályát…
Romantikus költői vízió, amely mégis zsúfolásig tele eseménnyel, valódi élethelyzettel, humorral…
Gazdag filozófiai tartalom, amely természetes módon keveredik hétköznapi és groteszk elemekkel…

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 19:00

Csongor keresi, kutatja Tündét, a földre leszállt, majd Mirígy, a boszorkány miatt innen elmenekülni kényszerült tündérlányt, akibe szerelmes, és aki – valamikor – az övé lett. Így foglalható össze röviden a játék cselekménye.

A Csongor és Tünde a keresések színjátéka: a fiatalok helyüket igyekeznek megtalálni a világban, utakra lelnek, amelyekről még nem tudhatják, hová vezetnek, a világ által felkínált lehetőségekről ki kell deríteniük, azok számukra valók-e. Summa summárum: mindenki a boldogságot keresi. Ez az őrült kutakodás fantasztikus gondolati gazdagsággal, csodálatos költői nyelven bontakozik ki Vörösmarty színjátékában.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!