Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Crazy
2

Crazy

FELNŐTT ELŐADÁS!

Simon Stephens, aki jelenleg a legnépszerűbb brit szerzők egyike, Punk Rock című művének egy feldolgozása a CRAZY, amely igyekszik sokszor humorral, de mégis döbbenetes erővel, őszinteséggel, feszültséggel kezelni a jelenlegi fiatalok lelki konfliktusait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 17. szombat, 19:00

Azon kívül, hogy a rendezői elgondolás igyekszik megtartani az 1900-as években született mű, Wedekind: A tavasz ébredése „gyermektragédia" feszültségét, a szereplők az ébredő ösztönök örvényében tanácstalanul vergődő kamaszgyerekek, a darab bemutatja a mindennapokban jelen lévő felületességet, a robotszerű körforgást és a közömbösséget... A konfliktus helyzetet - ahogy az irodalmi művekben és az életben is - természetesen jelen esetben is egy szerelem, pontosabban egy szerelmi csalódás teremti meg. A fájdalom következtében főhősünk egyesével végzi ki az osztálytársait.

Fejtsük meg együtt, hogy mi számít hibának és mi nem, mik a határok és mi az ami már nem nyer bűnbocsánatot. A darab ezúttal mindent a FIÚ szemszögéből mutat be, ezen rendezői koncepció végre láttatja a "bűnös" szemszögéből is a dolgokat.

Hogy jut el egy ember oda, hogy kioltsa mások életét? Van joga hozzá vagy szimplán pszichológia az egész? Az előadásból kiderül.

A Zsíros Gábor egyedi koreográfiájával és a művészek remek játékával fémjelzett CRAZY előadás igaz történetet dolgoz fel, amely egyben egy brutális terrortámadás az emberi léleknek, de ez egyben egy "BEHAJTANI TILOS!" tábla is a mai tinédzser generáció útvesztői felé...

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!