Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


COTTON CLUB SINGERS

COTTON CLUB SINGERS

„Öt Gengszter”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 20:30

A Cotton Club Singers legutóbb 2015 januárjában adott nagy koncertet Budapesten az Erkel színházban.A zenekar tényleges műküdésének a legnagyobb sikerét a Macskafogó „Négy Gengszter” című dala hozta.

Idén augusztus 25-én a balatonföldvári koncerten a csapat négy meghatározó arca Szűcs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor és László Boldizsár mellett színpadra lép még Zsédenyi Adrienn is, innen a koncert címe is.

A két órás nagykoncerten rengeteg olyan sláger hallható lesz, ami a csapat 15 évét legjobban jellemezte Sinatra dalitól az ABBA együttesen keresztül Hofi Gézáig. Ezen a páratlan esten a csapatot korábbi állandó nyolc fős zenekara kíséri majd.

Ha ezt most kihagyja, ki tudja mikor tudja bepótolni!

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!