Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Christoph Sietzen – ütőhangszerek / Rising Stars

Christoph Sietzen – ütőhangszerek / Rising Stars

„Zeneisége természetes, technikai felkészültsége felsőfokú, színpadi jelenléte rendkívül erős, s mindez együtt kivételes személyiség szolgálatában áll.” „A kis felületek nagy mestere.” „Az új Chick Corea.” „Az évszázad tehetsége: egyszerűen hihetetlen.” Kritikusok, zenei szakemberek véleménye a luxemburgi ütőhangszeres művészről.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 4. szombat, 20:00

Nagyon-nagyon fiatal - és máris mennyi mindent elért, mennyi minden történt vele! A hivatalosan marimbajátékosnak nevezett, ám vérbeli ütőhangszeresként valójában igen sokféle instrumentumot virtuózan kezelő Christoph Sietzen mindössze huszonöt éves, de már tizenkét évesen bemutatkozott a Salzburgi Ünnepi Játékokon, huszonkétévesen pedig a marimba és az ütőhangszeres tárgyak docenseként oktatott Bécsben, a Zenei és Színművészeti Egyetem (Universität für Musik und Darstellende Kunst) falai között. Díjat nyert a nagy nemzetközi presztízsű ARD zenei versenyen. Bogdan Bacanu, Emiko Uchiyama és Vladimir Petrov társaságában tagja a - már a nevekből is sejthető, hogy abszolút nemzetközi összeállítású - The Wave Quartetnek, amely a Müpában elhangzó Rising Stars-hangverseny néhány számában is közreműködik.
Ha valaki mindezek után még nem biztos benne, hogy eljöjjön-e Sietzen koncertjére, hallgassa (és nézze) meg a művész honlapján azt a döbbenetes zenei tűzijátékot, amelyet ez a rendkívüli szólista Avner Dorman izraeli zeneszerző Frozen in Time (Időbe fagyva) című alkotásában elénk varázsol. Aki ezt a felvételt megismeri, biztosan ott lesz a Fesztivál Színházban, hogy személyesen is tanúja lehessen a rendkívül izgalmas és sokszínű műsort megszólaltató Christoph Sietzen magyarországi bemutatkozásának.

A Rising Stars-programba jelölte: Philharmonie Luxembourg

Műsor:
Emmanuel Séjourné: Attraction - marimbára, vibrafonra és hangszalagra (rövid szólóváltozat Christoph Sietzennek)
Xenakisz: Rebonds B
Stewart Copeland: új mű (az ECHO felkérésére)
Arvo Pärt: Für Anna Maria (Christoph Sietzen hangszerelése marimbára)
John Psathas: One Study One Summary marimbára, hulladékütőkre és hangszalagra - 1. Summary, 2. Study
J. S. Bach: C-dúr versenymű két csembalóra, BWV 1061a - I. Allegro (Bogdan Bacanu hangszerelése marimbára)
Piazzolla: La muerte del ángel
Piazzola: Tanquedia
Piazzola: Oblivion
Piazzola: Libertango

Közreműködik:

The Wawe Quartet

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

zenés party két részben

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!