Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Caramel koncert

Caramel koncert

A koncerten aktuális slágereket és klasszikussá lett dalokat is hallhatnak majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 21:00

Molnár Ferenc Caramel énekes-dalszerző, aki 12 éve a magyar könnyűzene állócsillaga, és az egyik legjobb hazai, fiatal énekes. Többszázezres rajongótábora van, teltházas Aréna koncerteket adott, platina- és aranylemezek fűződnek nevéhez.

A mostani koncerten az alábbi felállásban fognak zenélni:

Molnár Ferenc Caramel (ének)

Kardos Norbert (zongora)

Szabó Marci (gitár)

Takács Donát (basszusgitár)

Oláh Gábor (Dob)

 

A sok más egyéb dal mellett elhangzanak legismertebb slágerei is, mint például a Szállok a dallal, a Várt váratlan, a Lélekdonor, a Vízió, az Elzárt övezet vagy a Zeniten túl.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben lett országosan ismert. A hazai zenei és közélet egyik fontos szereplője. Népszerűsége töretlen, fiatal kora ellenére számos zenei elismerés, sikeres koncert, tévés szereplés kötődik nevéhez.

Eddig három teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit sok milliószor töltötték le youtube-ról és egyéb internetes felületekről.

2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!