Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Campus Fesztivál 2018 VIP napijegy (2. nap)
4

Campus Fesztivál 2018 VIP napijegy (2. nap)

Idén 11. alkalommal rendezik meg a Campus Fesztivált. A fesztiválhoz méltó, izgalmas és sokszínű programok várják a közönséget és a szervezők bejelentése alapján számos világsztár is várható.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 20:00


A Campus Fesztivál programkínálata az elmúlt évekhez hasonlóan igen változatos lesz, a különböző helyszíneken a rock, az elektronikus, a világzenei és jazz koncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek. Ebben az évben több mint 200 nem zenei program is szerepel a kínálatban: irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, Dumaszínház és többek között ezer négyzetméteren a Debreceni Egyetem várja majd a látogatókat.

 

Fellépnek például:

 

Honeybeast

Szabó Balázs Bandája

Kowalsky meg a Vega

Halott Pénz

Majka&Curtis

Karmapirin

Lóci játszik

Fish!

Brains

Sigma

Ajánlatunk


vígjáték két részben

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!