Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BQW - Accord Quartet

BQW - Accord Quartet

Az Accord Quartet koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 19:00

Műsor:
Beethoven:
F-dúr vonósnégyes op. 18/1
F-dúr vonósnégyes op. 135
C-dúr vonósnégyes "Razumovsky" op. 59/3

Az ACCORD QUARTET 2001-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem négy hallgatójából. 15 éves fennállásuk alatt a zenei élet meghatározó egyéniségeivé váltak, több száz hangversenyt adtak, illetve számos ősbemutató is fűződik nevükhöz. Magyarországi koncertjeik mellett Európa szinte minden országában felléptek, például olyan neves koncerttermekben, mint a Brüsszeli Szépművészeti Múzeum (BOZAR), a Madridi Szépművészeti Múzeum, vagy a szentpétervári Ermitázs.

Neves zeneszerzők komponáltak nekik vonósnégyest: Fekete Gyula, Selmeczi György, Zombola Péter, Kákonyi Árpád. Továbbá Petrovics Emil, Kurt Schwertzig és John Corigliano vonósnégyeseit a szerzőkkel tanulták és játszották.

2005 júniusa óta a Magyar Állam két hegedűvel és egy csellóval támogatja az együttest, 2008 februárjától Guminár Tamás által készített Gasparo da Saló brácsa-kópia erősíti az együttes összhangzását.

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!