Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BORSODI HOMÁLYOS - Aranyosi Péter önálló estje

BORSODI HOMÁLYOS - Aranyosi Péter önálló estje

Aranyosi Péter önálló estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 19:00

Aranyosi Péter országszerte nagy sikerrel futó "Négybetűs szavak" című önálló estjén felbuzdulva, új önálló esttel jelentkezett.

A négybetűsben gyerekkoráról, szüleiről, iskoláiról, munkahelyeiről mesélt, és a kezdő humorista nehézségeivel foglalkozott. Az új est – ahogy a címe is sugallja – inkább a "Provinciákról" érkezett „Borsodiember” története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és társai átfolyják a történeteket!

Visszatérnek a színpadra a régi jó "Miskolci arcok" Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes!

Az előadás időtartama kb. 2*40 perc, 1 szünettel

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!