Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bors néni
2

Bors néni

Nemes Nagy Ágnes bájos versei, Tamás Éva Játéktárának remek muzsikusai és színészeink sziporkázó alakításai teszik felejthetetlenné az élményt, melyet Bors néni című előadásunk ígér kicsiknek és nagyobbaknak, kisiskolásoktól örökifjú szép korúakig mindenkinek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 12. hétfő, 10:00

A klasszikus irodalmi értékeket képviselő költészet a friss, élvezetes muzsikával, s az élőzenei kísérettel egy valóban sziporkázó humorú, pergő ritmusú előadásként születik újjá. Gyerekek és felnőttek egyaránt remekül szórakozhatnak e zenés kalandon, melynek boszorkányosan tündéri címszereplőjét Unger Pálma kelti életre. Az interaktív előadás a gyermek nézősereg segítőkész közreműködése révén teljesedik ki, hisz Bors néni születésnapi meglepetésére a színészekkel együtt készülhetnek.

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!