Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Boomerang Baby - Fullajtár Andrea zenés estje - zenés színpadi előadás

Boomerang Baby - Fullajtár Andrea zenés estje - zenés színpadi előadás

MUZA kerti esték: Boomerang Baby | Fullajtár Andrea egy legenda, Marlene Dietrich nyomában

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 7. szombat, 20:30

Az Orfeum az 1920-as, 30-as évek berlini éjszakáiba kalauzolja közönségét. A XX. század egyik legnagyobb hatású bálványának állít emléket zenés estjével Fullajtár Andrea. A díva világnézetét, dinamizmusát, a férfiakról és nőkről alkotott véleményét, s természetesen világhírű dalait a Jászai Mari-díjas színművész tolmácsolja sok humorral, egy háromfős jazz-zenekar kíséretével.
Az esten részletek hangzanak el a Dietrich ABC című műből, s természetesen megszólalnak a legnagyobb slágerek is (Boomerang Baby, Fallin’ In Love Again, Lili Marleen, Sag mir, wo die Blumen sind).
Marlene Dietrich dalaival, előadói személyiségével nemcsak a fronton harcoló katonákat, hanem az egész világot meghódította, 1930-tól amerikai filmsztár lett, és soha nem tért vissza Hitler Németországába.

A program alkotói:

Fullajtár Andrea
Gátos Iván (zenei vezető)
Gátos Bálint (basszusgitár)
Kaszás Péter (dob)
Zöldi Gergely (ötletgazda és fordító)
Papp János (jelmez)
Novák Eszter (rendező)

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!