Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bölcsek Iskolája - Endrei Judit

Bölcsek Iskolája - Endrei Judit

Bölcsek Iskolája
Endrei Judit - Korhatártalanul – 50 után is aktívan
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 18. csütörtök, 18:00

A nevemet és személyemet – Endrei Judit – sokan még ma is a televíziózással kapcsolják össze. Holott az elmúlt majd’ 20 évben számtalan fontos, értékes projekt kitalálója, elindítója, működtetője voltam, vagyok. Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb, legújszerűbb és legszélesebb közönséget érintő a Kor-határtalanul program, amit tíz éve indítottunk útjára. Klubtalálkozókon, előadásokon, workshopokon találkozunk az érdeklődőkkel, akik szeretnének  többet tudni az aktív idősödésről, arról, hogyan élhetünk minél hosszabban, és hogyan őrizhetjük meg  minél teljesebben egészségünket.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!