Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Barkó Judit: ANTiIZGULIN

Barkó Judit: ANTiIZGULIN

Könyvbemutatóval egybekötött előadás a lámpaláz leküzdésének módszeréről

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 4. csütörtök, 18:00

“Tíz év tanári gyakorlat, húsz év televíziós riporteri, műsorvezetői tapasztalat és több mint tizenöt év önismereti kurzus vezetése nyomán kommunikációs mentorként személyre szabott tréningeket tartok. Hamarosan megjelenő könyvem a LÁMPALÁZ leküzdésének általam kidolgozott módszerét foglalja össze. A lámpaláz, a nyilvános szerepléstől való félelem az emberek többségének nehézséget okoz sokszor a hétköznapi életben is.

Tanárként, vizsgáztatóként gyakran éreztem, hogy bár egy tanítvány birtokában van a tudásnak, a számonkérés okozta stressz hatására mégsem tud megszólalni. Megjelenhetnek kellemetlen testi tünetek: kéztördelés, akaratlan mozgások, izzadás, szívdobogás, akadozó beszéd, vagy akár a logikus gondolkodás pillanatnyi leállása.

Számtalanszor láttam riporterként, műsorvezetőként, hogy egy-egy vendég képtelen kezelni a nyilvános fellépést, szereplést. Persze, csak nehezítő körülmény, ha olyasmiről kérdezik, ami számára, vagy a közvélemény felé nehezen vállalható adatokat, tényeket, eseményeket tartalmaz.

Kidolgoztam tehát egy speciális, személyre szabott Kommunikációs Tréninget, az AntiIzgulint, és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sikerrel. Szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint egy megrendítő eredménnyel zárult nemzetközi felmérés, mely szerint az ember félelmei között az elsők között szerepel a többnyire lámpalázzal járó nyilvános szereplés.”

Az AntiIzgulin előadás során szóba kerül, hogy milyen tünetei vannak, és mi okozza a lámpalázat, valamint az, hogy miképpen lehet gyorsan, egyszerűen és végleg megszabadulni tőle.

Minden érdeklődőt várunk, aki lámpalázzal küzd, de azokat is, akik a jövőben szeretnének segíteni másokon (tanárok, pszichológusok, coachok, életmódtanácsadók, stb.), és szívesen elsajátítanák a módszert, az ősszel kezdődő workshop-ok során.

Az előadás időtartama 70 perc.

A könyv a helyszínen megvásárolható és dedikálásra is van lehetőség!

Jegyár: 1500 Ft

Ajánlatunk


zenés party két részben

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!