Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bánk az esküdtszék előtt
5

Bánk az esküdtszék előtt

Mitől interaktív?
II. Endre mint bíró – egyben az interaktív játék moderátora – a közönség/esküdtszék részvételével tárja fel az események rejtélyeit, a szereplők motivációit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 16:00

Bánk az esküdtszék előtt
történelmi bírósági tárgyalás

A gyilkosság megtörtént, a tettes Bánk bán. Hogyan történhetett meg a „lehetetlen”? Egy bírósági tárgyalás keretei között keressük a miértek és hogyanok bonyolult összefüggéseit. Katona József műve formai és nyelvi szempontból is komoly kihívás a mai néző számára, ezért olyan utat kerestünk, amelyen haladva a fiatal nézők számára is átélhetővé válik a történet. Az előadásban a klasszikus dráma nem sérül, csupán nyitottabb, frissebb, érthetőbb olvasatát adja egy napjainkban is fontos műnek.

Katona József műve formai és nyelvi szempontból is komoly kihívás a mai néző számára, ezért olyan utat kerestünk, amelyen haladva a fiatal nézők számára is átélhetővé válik a történet. Az előadásban a klasszikus dráma nem sérül, csupán nyitottabb, frissebb, érthetőbb olvasatát adja egy napjainkban is fontos műnek.

Mitől interaktív?
•    II. Endre mint bíró – egyben az interaktív játék moderátora – a közönség/esküdtszék részvételével tárja fel az események rejtélyeit, a szereplők motivációit.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!