Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Balázs Elemér Group - Jazzy Tower
2

Balázs Elemér Group - Jazzy Tower

Balázs Elemér, Magyarország egyik legkeresettebb jazzdobosa és zeneszerzője 2000-ben alapította meg saját zenekarát, a Balázs Elemér Groupot, amely hazánk egyik legnépszerűbb jazz együttesévé nőtte ki magát. A formáció fennállásának 15 éve alatt kiemelkedően egyéni hangzásvilágot alakított ki, ennek legfőbb jellemzői a dallamközpontúság és a különleges ritmika, amit a férfi- és női hang érdekes kontrasztja tesz még színesebbé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 11. vasárnap, 20:00

Az együttes igényes és dallamos zenéje széles rétegeket szólít meg, a különböző népek és kultúrák színes zenei motívumainak fúziója jellemzi, de a tagok bizonyították már azt is, hogy a klasszikus reneszánsz és barokk stílus jazzel való ötvözése sem jelent nekik különösebb gondot. Lemezeiket vagy koncertjüket hallgatva úgy érezhetjük, dalról-dalra utazzuk körbe a világot Erdélytől kezdve egészen Brazíliáig. A Refracting Sounds című lemezüket 2005-ben, az Örök Szerelem című jubileumi albumukat 2016-ban Fonogram-díjjal jutalmazták, 2006-ban pedig aranylemez lett a Hungarian Folk Songs (Magyar Népdalok) című albumuk. A Balázs Elemér Group rendszeres fellépője hazai és külföldi jazz- illetve világzenei fesztiváloknak és kluboknak.

A formáció nemrégiben megújult, a karizmatikus énekes, Szakonyi Milán mellett énekesnői poszton egy fiatal tehetség, Kiss Flóra bontotta ki szárnyait és vált a BEG mostanra meghatározó hangjává.

A Jazzy-programjegy tartalmazza: a MAHART hajós transzfert, egy welcome italt, a koncertet és a víztoronylátogatást!

Menetrend a Jazzy-koncertre – A KIKÖTŐ A VIZES VB MIATT VÁLTOZHAT!

Vigadó tér (5-ös kikötő) indul 18:45, Batthyány tér (2-es kikötő) 18:55, Szent István park (1-es kikötő) 19.10, Margitsz. Szabadtéri Színpad és Víztorony érkezik 19.20  

Visszaút

Margitsz. Szabadtéri Színpad és Víztorony indul: 22:30, Szent István park (1-es kikötő) 22:40,
Batthyány tér (2-es kikötő) 22:55, Vigadó tér (5-ös kikötő) érkezik: 23:00

Tagok:

Balázs Elemér – dob
Kiss Flóra – ének
Szakonyi Milán – ének
Balázs József – zongora
Komjáti Áron – gitár
Lakatos Pecek Krisztián – bőgő
Czibere József – ütőhangszerek

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!