Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta

Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta

BÁGYI BALÁZS NEW QUARTET FEAT. POCSAI KRISZTA: TRIBUTE TO ELLA
Lemezbemutató koncert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 14. szombat, 20:00

Pocsai Kriszta – ének
Soso Lakatos Sándor – szaxofon
Oláh Dezső – zongora
Oláh Péter – bőgő
Bágyi Balázs – dob

Ella Fitzgerald, a jazz nagyasszonya nagysága előtti tisztelgés az album, amelyen kiváló szerzőktől származó kedvenc dalai szólalnak meg. Ezek többsége az 1956-ban megjelent Ella & Louis című lemezen található, de rákerült a korongra olyan klasszikus sztenderd is, mint a How High the Moon. Bár a Bágyi Balázs New Quartet eddigi megjelenései teljes mértékben saját kompozíciókat tartalmaztak, a zenekar számára ugyanolyan öröm a hagyományos mainstream játék is. A swinges karakterű többi számtól némileg eltér a záró kompozicóként elhangzó darab, a „The Nearness of You”, ennek feldolgozása és előadásmódja közelebb áll a zenekar saját stílusához és hangzásvilágához.

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!