Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bagossy Brothers Company / MR Akusztik a Müpából

Bagossy Brothers Company / MR Akusztik a Müpából

Indie/folk az erdélyi hegyek világából! A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company a megszokott Bagossy-bulik helyett ezúttal újragondolt, elsősorban folkos hangulatú produkciót ígér, mely bővelkedik majd a bulihangulatot más környezetben ugyanúgy megteremtő zenékben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 20. szerda, 20:00

A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő tagokból. Nevét a Bagossy testvérpár - Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) - családneve adta, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).
Az indie/alternatív/folk hangzásvilág az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újraértelmezett zenei irányvonal eredménye. Első EP-jük Ha rólad szólna címmel 2013 decemberében készült el. Egy évvel később Elviszlek címmel megjelent első nagylemezük az első héten a Deezer romániai és magyarországi toplistájának élére került. 2016 tavaszán a zenekar újabb anyaggal jelentkezett a Vakít a kék című EP formájában, röviddel azután tehetségkutató-döntőig jutottak, nyáron pedig szereplői voltak a legfontosabb magyar és erdélyi fesztiváloknak. Idén tavasszal jelent meg második nagylemezük A Nap felé címmel. A zenekart jelölték a Fonogram „Az év felfedezettje” díjára - ennek megkoronázásaként álmodják most újra dalaikat a Müpa színpadán.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!