Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Babel Sound - Flamenco est

Babel Sound - Flamenco est

Flamenco est: exkluzív spanyol vendégművészekkel, Pirók Zsófiával és Lippai Andreával

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 20:00

19:30 - Kapunyitás
20:00 – Flamenco show

Vérbeli flamenco |Tüzes ibériai hangulat | selymes sangría és tapas

Mi mással várhatnánk a közönséget a tánc világnapja előtt egy nappal, mint egy mesebeli flamenco show-val. Andalúzia varázsát érezhetjük ezen a különleges estén, ahol két fantasztikus flamenco táncművészt – Pirók Zsófiát és Lippai Andreát – kísérnek kiváló zenészek, akik egyenesen Sevillából érkeznek hozzánk. A Babel Sound Hangjai kultúrsorozat ez alkalommal a spanyol életérzést közvetíti, ahol nemcsak a zene és a tánc, de a gasztronómia is tetten érhető.

Tavaly a tánc világnapján Zsófi az évad legjobb pályakezdő táncművésze díjat kapta a Magyar Táncművészek Szövetségétől. Most április 28-án ő és édesanyja, Lippai Andrea, a többszörösen kitüntetett táncművész, a FlamenCorazónArte Táncszínház alapítója táncolnak nekünk andalúz dallamokra. Spanyolországból utazik hozzánk erre az estére a neves flamenco énekesnő, Elena Morales, gitáron Maria Serrano (Kanada) és Juan José Bando játszik, az ütőhangszereken pedig most is Tar Gergelyt hallhatjuk, aki állandó tagja többek között a Cuba Ritmónak és a Ricardo Salsa Bandnek is.
Az erotikus és érzelem dús tánc és egyedi gitárjáték mellé sangria és tapas dukál, ami az est kulináris különlegességeként szerepel a Fonó kínálatában.

A flamenco után a Babel Sound Hangjai sorozatban a bolgár (május 12.) és az olasz (május 19.) kultúrával, zenével, tánccal és gasztronómiával ismerkedhetünk meg közelről a Fonóban. Természetesen a nyarat sem hagyja világzene nélkül tovarobogni a Babel Sound. A balatonboglári strandon elképesztő nemzetközi kulturális kavalkád lesz 2017. július 17-23. között. Ide érkezik ugyanis a világ zenéje, művészete, íze és illata: a Babel Sound Free interaktív világzenei fesztivál. A lehető leginteraktívabb módon, ráadásul ingyenesen!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!