Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Az élet álom

Az élet álom

A harmadéves színművész osztály vizsgaelőadása.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 15:00

Basilio király egy baljós álom miatt bezáratja újszülött fiát egy toronyba, hogy megvédje országát és nem utolsósorban önmagát.
Azonban a titkolózás nem tarthat örökké, eljön az idő, hogy a száműzött fiú megtudja, ki is ő valójában és elfoglalja a trónt, ami őt illeti. Erkölcstelen tetteinek következtében újra száműzik és visszakerül börtönébe, ahol kezdetét veszi igazi küzdelme önmagával és a világgal.

“Mi az élet? Délibábja
Egy sivatag ürességnek,
Képzelődés, felhők árnya.
És ha álom csak az élet,
az álom az álmok álma”

Szereplők:
Ábel Stella, Antóci Dorottya, Darvasi Áron, Dino Benjamin, Ertl Zsombo,r Horváth Csenge, Kovács Máté, Lukács Dániel, Márfi Márk, Márkus Luca, Reider Péter, Rudolf Szonja

    rendezőtanár:   Zsótér Sándor
    osztályvezető tanár: Marton László, Hegedűs D. Géza, Forgács Péter

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!