Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


AZ ÉDES TEHER - AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET?

AZ ÉDES TEHER - AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET?

Heltai Jenő: AZ ÉDES TEHER
AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET?
élő zenés bohózat 3 felvonásban  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 22. szombat, 21:00

 „ -  Jaj, ne aggódjon! Jobban ragaszkodom a váláshoz, mint valaha! - A számból vette ki a szót. Bámulatosan egyetértünk. - Először, mióta férj és feleség vagyunk!”

- így  Lenke, a feleség és Tamás, a férj.

Ezek után a pár remek hangulatban  egyezik meg a válásban. De az asszony csak akkor válik, ha a párja megfelelő férjet keres és hozományt is ad …, a férj természetesen vállalja ezt is.

Na, most aztán furcsa és komikus helyzetek sora következik be és kiderül, még egy csinos feleséget sem könnyű férjhez adni. Különösen akkor, ha a férj választja ki az utódját.

Várom kedves közönségünket, biztos vagyok benne, hogy jól szórakoznak majd.

Éless Béla művészeti vezető

A produkció létrehozását támogatta: Csömör Nagyközség Önkormányzata.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

zenés átirat két részben

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!